Zvol hráče sezony a vyhraj luxusní hodinky!

12. 3. 2021
Redakce

Opava – Slezský FC stále bojuje o záchranu a Helveti.cz, jeden z největších tuzemských e-shopů s hodinkami, se rozhodl povzbudit opavský celek tím, že v případě záchrany v nejvyšší soutěži věnuje nejlepšímu opavskému hráči sezony luxusní hodinky v hodnotě 20 tisíc korun. Stejnou cenu máte šanci vyhrát i vy!

Je nám jasné, že zvolit hráče, který se nejvíc zaslouží o případnou záchranu opavského týmu v nejvyšší soutěži, není jednoduché. I proto toto rozhodnutí necháme čistě na vás – našich věrných fanoušcích.

Pokud se Slezskému FC Opava podaří udržet ve FORTUNA:LIZE, bude na našem webu spuštěna anketa, ve které budete moci zvolit nejlepšího opavského fotbalistu uplynulé sezony. Navíc se jeden z vás bude moci těšit na stejné hodinky v hodnotě 20 tisíc korun z e-shopu Helveti.cz, kterými bude odměněn také hráč s nejvíce hlasy.

Kromě toho navíc mohou všichni fanoušci SFC využít slevu ve výši 5 % na nákup hodinek od Helveti.cz. Při nákupu na webu www.helveti.cz stačí při objednávce zadat jednoduchý slevový kód: sfc.

Hodinky, o které hrajeme, si můžete detailně prohlédnout zde.


sdílet