Start sezony se blíží! Vstupenky na zápas s Vlašimí už jsou v prodeji

19. 7. 2021
Redakce

Opava – Už v sobotu 24. července od 17 hodin nás čeká úvodní duel nového ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, ve kterém v Městských sadech vyzveme celek Vlašimi. Vstupenky na sobotní zápas si můžete již nyní zakoupit on-line v síti Ticketportal!

Kde zakoupit vstupenky?

Vstupenky na domácí utkání Slezského FC je možné zakoupit online v síti Ticketportal, na pobočkách sázkové kanceláře Tipsport (náměstí Osvoboditelů 8/5, Opava-Město či Olomoucká 2421/75, Opava-Předměstí), v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) a ve fanshopu SFC na Městském stadionu v otevírací dny, tj. každý týden v úterý a čtvrtek od 15 do 18 hodin. Další prodejní místa Ticketportalu můžete najít pod tímto odkazem.

Stále platí důrazné doporučení, že při nákupu online si vstupenku vytiskněte. Předejde se tak špatnému načtení čárového kódu u některých typů mobilních telefonů. Důležité je také dbát na neporušení čárového kódu na vytištěné vstupence.

Vstupenky se prodávají na místo. Výhodu tedy mají fanoušci, kteří si zakoupí vstupenku v předprodeji, kde si mohou vybrat sedadlo. Do pokladen v den zápasu putují lístky, které se neprodaly v předprodeji. Návštěvník utkání tak musí respektovat sedadlo, které na něj vyjde.

Zároveň si stále můžete pořídit také permanentní vstupenku na novou sezonu, která svému držiteli zajišťuje celou řadu zajímavých benefitů.

Ceny jednorázových vstupenek v sezoně 2021/2022

Jednotné vstupné
Tribuna A 120 Kč
Tribuny F, G, H 100 Kč
Zlevněné vstupné (důchodci, děti 6-12 let, děti do 6 let bez nároku na sedadlo)
Tribuna A 100 Kč
Tribuny F, G, H 80 Kč

Cena jednorázové vstupenky pro ZTP činí 80 Kč, ZTP/P má vstup zdarma, přičemž doprovod si musí pořídit jednorázovou vstupenku (80 Kč). Zlevněné vstupné na tribuny F, G, H nelze zakoupit přes internet ani v prodejním místě Sluna – Opava. Zlevněné vstupné lze zakoupit pouze ve fanshopu SFC v otevírací dny, tj. každý týden v úterý a čtvrtek od 15 do 18 hodin.

Tribuna F je uzavřena

Upozorňujeme, že vzhledem k probíhající rekonstrukci je stále uzavřena tribuna F. Žádáme tedy všechny majitele permanentních vstupenek na tuto tribunu, aby pro návštěvu utkání využili jiná místa na stadionu. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Co je potřeba ke vstupu na stadion?

Nadále zůstává v platnosti, že všichni diváci s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku musí mít po dobu pobytu na Městském stadionu nasazený respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95) a před vstupem do areálu stadionu se budou prokazovat dokladem o bezinfekčnosti – tím může být PCR test (ne starší než 7 dní, antigenní test (ne starší než 72 hodin), doklad o prodělání nemoci COVID-19 v období předchozích 180 dní či certifikát o dokončení očkování (nejméně před 14 dny).

Koupit vstupenky on-line »

Dále platí, že vzdálenost diváků od hrací plochy musí být nejméně 2 metry, občerstvení formou bufetu se umožňuje podávat pouze s nabídkou balených k přímé konzumaci určených jednoporcových potravin a pokrmů, nebo jako bufet s obsluhou.

Poznámka: Výše uvedená pravidla se mohou změnit s ohledem na aktuální nařízení orgánů státní správy a dalších autorit včetně příslušných krajských hygienických stanic s platností pro kraj, okres, obec apod.

 

sdílet