SFC v sobotu vyzve Táborsko. Cíl? Potvrdit výhru z Jihlavy

17. 9. 2021
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC jdou v sobotu opět do akce. Netradičně už od 15 hodin na svém trávníku změří síly s Táborskem.

„Jsme v podobné situaci, jako když jsme doma porazili Vyškov s Bohumínem, a pak jsme zklamali v Třinci. Doufám, že se něčeho podobného tentokrát vyvarujeme. Na sobotní zápas jsme dobře nachystaní. Věřím, že ho zvládneme lépe a potvrdíme tři body z Jihlavy,“ přeje si opavský trenér. Ten ve čtvrtek oslavil životní jubileum – své čtyřicátiny. „Sobotní vítězství by bylo asi tím nejhezčím dárkem,“ usmívá se Roman West.

Slezané půjdou zápasu povzbuzeni vítězstvím v Jihlavě a také úspěšně zvládnutým duelem druhého kola MOL Cupu na půdě třetiligového Velkého Meziříčí.

Koupit vstupenky on-line »

„V Jihlavě jsme potřebovali vyhrát. Měli jsme málo bodů a nálada nebyla ideální, jsem rád, že jsme to tímhle spravili. Teď tyhle body musíme potvrdit,“ velí útočník Lukáš Holík. „Už kvůli fanouškům, který máme především v domácím prostředí hodně co vracet,“ doplňuje.

Sobotní zápas s Táborskem už vyhlíží i obránce Josef Celba, jenž se v pátek na půdě Vysočiny prezentoval parádní brankou, když po rohovém kopu napálil odražený míč z voleje přímo k tyči. „Pohár jsme zvládli, v něm si zahrajeme s Mladou Boleslaví. A Táborsko? To je potřeba porazit, abychom potvrdili výhru z Jihlavy. Potřebujeme už se konečně odrazit,“ uvědomuje si Celba.

Sobotní utkání v Městských sadech startuje v 15 hodin.

Tribuna F je uzavřena

Upozorňujeme, že vzhledem k probíhající rekonstrukci je stále uzavřena tribuna F. Žádáme tedy všechny majitele permanentních vstupenek na tuto tribunu, aby pro návštěvu utkání využili jiná místa na stadionu. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Co je potřeba ke vstupu na stadion?

Nadále zůstává v platnosti, že všichni diváci s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku musí mít po dobu pobytu na Městském stadionu nasazený respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95) a před vstupem do areálu stadionu se budou prokazovat dokladem o bezinfekčnosti. Tím může být:

  • negativní PCR test (ne starší než 7 dní)
  • antigenní test (ne starší než 72 hodin)
  • certifikát o dokončeném očkování (nejdříve 14 dnů po aplikaci poslední dávky)
  • potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 (ne starší než 180 dnů)

Koupit vstupenky on-line »


sdílet