Děti, pojďte na fotbal! Na Spartu nabízíme lístky zdarma

30. 10. 2021
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC v sobotu 6. listopadu od 14 hodin vyzvou rezervu pražské Sparty a my bychom zážitek ze zápasu rádi zprostředkovali nejmladším fanouškům – nejen sportovním organizacím sdružujícím děti proto nabízíme lístky zcela zdarma!

Vstupenky zdarma nabízíme všem sportovním klubům, školám, zájmovým kroužkům a podobným organizacím, které sdružují děti. 

Pokud byste měli o lístky zájem, ozvěte se na e-mail info@sfc.cz. Uveďte název Vaší organizace (případně také kategorii apod.) a napište počet vstupenek, o které byste měli zájem. K pěti lístkům pro děti přidáme navíc i jednu vstupenku pro dospělého taktéž zcela zdarma.

O vstupenky se můžete prostřednictvím e-mailu info@sfc.cz hlásit do čtvrtku 4. listopadu, utkání startuje v sobotu 6. listopadu od 14 hodin.

Přijďte si užít zápas s rezervou pražské Sparty a podpořit náš tým!


Co je potřeba ke vstupu na stadion?

Nadále zůstává v platnosti, že všichni diváci s výjimkou dětí do dovršení 12 let věku musí mít po dobu pobytu na Městském stadionu nasazený respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95) a před vstupem do areálu stadionu se budou prokazovat kromě platné vstupenky také dokladem o bezinfekčnosti. Tím může být:

  • negativní PCR test (ne starší než 72 hodin)
  • antigenní test (ne starší než 24 hodin)
  • certifikát o dokončeném očkování (nejdříve 14 dnů po aplikaci poslední dávky)
  • potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 (ne starší než 180 dnů)

Absolvovaný samotest není dostačující pro vstup na stadion.


sdílet