Máš permanetku? Vezmi kámoše na fotbal!

7. 3. 2022
Redakce

Opava – Slezský čeká v sobotu první domácí utkání v jarní části sezóny, když od 14:30 přivítá na Městském stadionu v Opavě Třinec! Rozhodli jsme se věnovat toto utkání všem věrným permanentkářům. Chceme vám tímto poděkovat za podporu a jako dárek jsme si pro vás připravili vstupenky pro vaše kamarády či známé zdarma.

Ideální sobotní plán? Jednoznačně ve žlutomodrém dresu stát na tribuně, povzbuzovat svůj klub a dát si k tomu i něco dobrého.

Děkujeme vám za přízeň v těžkých časech pandemie a děkujeme, že vaše láska a vášeň ke klubu nepohasla. Dobrou zprávou je, že došlo k navýšení povoleného počtu diváků na stadionech. Proto chceme na zápase přivítat co nejvyšší počet našich fanoušků! Z tohoto důvodu máme pro vás dárek. Na zápas s Třincem v sobotu 12.3. může každý permanentkář získat jeden lístek ZDARMA.

Pro každého permanentkáře tedy máme připravenou jednu vstupenku zdarma, na kterou si může vzít na fotbal kohokoli ze svého okolí. Je to jednoduché. Stačí přijít do našeho fanshopu na Městském stadionu, ukázat permici a lístek zdarma je váš (na jednu permanentku lze obdržet jednu vstupenku).

Vezměte přátele, známé, rodinu, prostě tu partu, se kterou fotbal a pivo chutná nejlépe a vytvořte společně s námi tu nejlepší možnou atmosféru. Takovou, kterou umí jen Opava. Je to na vás. Opavo pojďme!

Jak získat vstupenky?


Permanentkáři mají samozřejmě vstup automaticky zajištěn. Lístek zdarma ke své permanentce si může každý permanentkář vyzvednout v úterý, ve středu nebo ve čtvrtek ve Fanshopu SFC, který je přímo na stadionu (15:00 – 18:00, stačí předložit permanentku) nebo si jej zajisit také prostřednictvím Ticketportalu.

V případě problémů s rezervací se obraťte na e-mail info@sfc.cz

Volný prodej vstupenek zároveň běží online a zakoupit si je tedy můžete ZDE. Vstupenky budou k dispozici také v den utkání na pokladnách.


sdílet