Kadlec: O poločase bychom takový výsledek brali

17. 4. 2022
Redakce

Opava – Slezský bere z Líšně bod po remíze 1:1. Přesilovku v podobě vyloučení líšeňského Málka využil v 68. minutě Jan Kadlec. Jak zápas hodnotí?

„Zápas to byl těžký, což jsme ale věděli už před ním. Věděli jsme, že když jeden nebo druhý vyhraje, tak se přiblíží barážovým pozicím a vytvoří si nějaký bodový náskok. Samozřejmě jsme chtěli navázat na naši bodovou sérii a prodloužit ji. Do utkání jsme vstupovali s vědomím, že chceme soupeře tlačit, vnutit mu naši hru a pokud možno také první vstřelit branku, což se bohužel nepovedlo,“ začal své hodnocení autor vyrovnávací trefy, Jan Kadlec.

„V poločase jsme byli v kabině lehce dole, ale nakonec se nám povedlo vyrovnat a zápas zdramatizovat, když v jeho samotném závěru jsme sahali dokonce po vítězství. Zápas bezesporu ovlivnila červená karta Málka. Od vyloučení jsme měli herně navrch a sahali jsme po výhře, která byla v několika situacích velmi blízko. Ale jak říkám, o poločase bychom takovýto výsledek brali, i když máme smíšené pocity vzhledem k vývoji zejména druhého poločasu,“ zhodnotil zápas Jan Kadlec.


sdílet