Nominace na soustředění

4. 7. 2022
Redakce

Opava – A-mužstvo dnes odcestovalo do Polska, kde bude absolvovat soustředění před novým soutěžním ročníkem 2022/2023. Zde je složení kádru, který se zúčastní soustředění ve Wodzislawi.

V nominaci pro soustředění ve Wodzislawi, v rámci kterého odehraje Slezský i jedno přátelské utkání, je dohromady 21 hráčů do pole a 3 brankáři.

Tým trenéra Westa se na další část své letní přípravy přesune na soustředění do polské Wodzislawi, kde sehraje jedno utkání s GKS Jastrzębie. S týmem na soustředění již neodcestoval obránce Ahmed a také záložníci Machado a Černý.

„Ahmed od nás dostal šanci, ale neprosadil se. Jak v tréninku, tak v zápase nijak nevyčníval. Zkouška brazilského záložníka Machada pak byla bohužel hodně krátká, ale s jihoamerickými hráči je to často sázka do loterie. Technicky byl na tom velmi dobře, fyzicky a pohybově už to bylo bohužel horší a pro nás by tak aktuálně nebyl přínosem. Co se týče Davida Černého, tak o něj jsme zájem měli a dostal od nás, na druhou ligu, velice slušnou nabídku, ale nakonec se,i kvůli vzdálenosti, rozhodnul upřednostnit rodinu a momentálně nás tak neposílí," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.

Kádr pro soustředění naopak rozšířily dvě nové tváře. První z nich je slovenský útočník Daniel Rapavý, který přichází na zkoušku z Nového Města nad Váhom. Druhým nováčkem pak je 19letý krajní záložník Fabian Kaczor, který přichází rovněž na zkoušku.


sdílet