Opavská firma BU1 podpořila mládežnické brankáře SFC

14. 7. 2022
Redakce

Opava – Mládežničtí brankáři obdrželi rukavice s motivy klubu od opavské společnosti BU1.

Úspěšná opavská firma BU1, která se zaměřuje na výrobu vlastních brankářských rukavic a také dalšího fotbalového vybavení, podpořila mládežnické brankáře SFC Opava a věnovala jim brankářské rukavice s logem klubu.

S opavskými rukavicemi chytají elitní brankáři z celého světa a vidět je můžete také u značné části brankářů v české lize. Aktuálně v nich nastupují také oba opavští gólmani.

Rukavice s opavským rukopisem jsou navíc již rozšířeny do celého světa a disponují jimi například již i akademie věhlasných klubů – Barcelony v Budapešti a Juventusu v Los Angeles, jehož spolumajitelem je legenda turínského celku Alessandro Del Piero.

„Rád bych poděkoval klukům z BU1 za podporu a věřím, že společně najdeme do budoucna i další možnosti spolupráce. Jsem velmi rád, že se v Opavě podařilo vybudovat firmu, která je známá napříč fotbalovým prostředím a to nejen v České republice, ale i v zahraničí. Za klub jim přeji hodně štěstí v dalším rozvoji a věřím, že o nich ještě uslyšíme," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.

„S Lukášem máme oba k Opavě blízko, jelikož jsme zde vyrůstali a jsme tak rádi, že můžeme mladým gólmánkům tímto způsobem pomoci. Já osobně to beru tak, že vracím fotbalu a Opavě to, co mi do života dali," uvedl jeden ze zakladatelů firmy BU1 Petr Hlaváček.


sdílet