Prázdninové chytání 2013 Michala Kosmála se blíží

20. 7. 2013
Redakce

O P A V A - Stejně jako loni v létě chystá trenér brankářů Slezského FC Opava <b>Michal Kosmál</b> v rámci brankářské školičky Brankohraní prázdninové tréninky pro začínající fotbalové brankáře. Účast na akci je zcela zdarma.

V srpnu bude pro kluky ročníků narození 2001 až 2004 připraveno čtyři až pět tréninkových jednotek zaměřených na rozvoj brankářských a pohybových dovedností.

Organizátorem akce je brankářská škola Brankohraní, kterou vede trenér opavských gólmanů Michal Kosmál. Školička má za sebou první rok činnosti a akce Prázdninové chytání je úvodem do nadcházející sezony.

Účast je naprosto dobrovolná a zcela zdarma. Tréninky budou probíhat jednou týdně na tréninkových plochách Slezského FC Opava za koupalištěm v podvečerních hodinách. Přesný termín bude upřesněn po dohodě s rodiči.

„Rád bych pozval především ty kluky z okolí, kteří třeba nemají ve svých menších klubech možnost připravovat se přímo s trenérem brankářů. Akce proběhla již dvakrát. Předloni, kdy ještě neměla oficiální název a loni, kdy mé zkušenosti z obou akcí jsou velice dobré. Kluci si tréninky pochvalovali a také rodiče vypadali spokojeně,“ řekl hlavní organizátor akce Michal Kosmál.

„Každopádně bychom chtěli, aby šlo o pravidelnou akci, probíhající pod záštitou brankářské školičky s cílem přilákat do ní i další malé kluky, tak abychom si ve zdejším regionu připravovali dobré gólmanské podhoubí,“ dodal bývalý vynikající gólman Opavy, Vítkovic, Třince nebo Hlučína.

Více informací o Prázdninovém chytání vám osobně poskytne trenér Michal Kosmál na telefonním čísle 608 867 869 či e-mailu michal@brankohrani.cz. Další podrobnosti naleznete také na www.brankohrani.cz, kde si můžete mj. přečíst také zajímavé a inspirativní články na téma brankářského tréninku.

Kompilace fotek z loňského ročníku


sdílet