Slezský posiluje Jaroslav Málek

8. 9. 2023
Redakce

Do Opavy přichází z Karviné dvaatřicetiletý záložník Jaroslav Málek, který ve Slezsku podepsal dvouletou smlouvu.

Jaroslav Málek má za sebou v této sezoně pět startů ve FORTUNA:LIZE v dresu Karviné. V uplynulé sezoně pak patřil mezi hráče, kteří Karvinou táhli za postupem, když naskočil celkem do 29 utkání, ve kterých vstřelil 10 branek. Před příchodem do Karviné působil tři sezony v Líšni, kde patřil k oporám mužstva a celkem v Líšni odehrál v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY 77 zápasů a nastřílel 26 gólů. Předtím působil například také v Hlučíně nebo Třinci.

,,Jarda Málek je kvalitní hráč, který je na sebe na hřišti schopný strhnout pozornost a také na něm vyvolat emoce, díky kterým umí nastartovat tým. Zároveň je to hráč, který umí dát gól a rovněž na něj i nahrát, což potvrzují čísla z minulé sezony, ve které vstřelil 10 branek a na 11 přihrál. Věříme, že bude v Opavě opakovat výkony ze svých minulých štací a bude pro Opavu velice platným hráčem," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.

,,Cítím se výborně. V Karviné jsem byl loni šťastný, ale pak se to najednou všechno otočilo. Cítil jsem, že potřebuji novou výzvu a novou šanci. Hrozně se těším, protože Opava má jedny z nejlepších fanoušků v republice. Jsem natěšený na všechno, co mě tady čeká. S týmem bych se chtěl pohybovat nahoře v tabulce a věřím, že budeme úspěšní" uvedl Jaroslav Málek.


sdílet