Do Opavy přichází Jakub Rezek

8. 9. 2023
Redakce

SFC posiluje pětadvacetiletý záložník Jakub Rezek, který do Opavy přichází na přestup z Karviné.

Jakub Rezek je odchovancem Slovácka, v jehož dresu poprvé nakouknul do ligy již v sezoně 2016/2017. Zkušenosti s první ligou pak sbíral také v Hradci Králové a Pardubicích. Celkem má na svém kontě 67 prvoligových utkání. V uplynulé sezoně pak již působil v Karviné, za kterou zasáhl celkem do 24 utkání, ve kterých zaznamenal dvě branky.

,,Jakub je hráč, který si udělal jméno ve Slovácku a pak se přes Hradec a Pardubice objevil v Karviné, kde loni patřil ke stabilním hráčům. Letos nicméně vypadl ze zápasové rotace a my věříme, že Opava pro něj bude tím správným místem, kde se může znovu nastartovat a pomůže zde svými výkony nejen sobě, ale hlavně klubu," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.

,,Cítím se skvěle. Jsem strašně rád, že to všechno vyšlo a že jsem tady.Chtěl bych rychle zapadnout do týmu a pomoct Opavě v rozehrané sezoně tak, abychom byli co nejúspěšnější.Těším se na opavské publikum. Slyšel jsem, že lidi fandí a že je tady výborná fotbalová atmosféra, takže na to se moc těším," uvedl po podpisu smlouvy Jakub Rezek.


sdílet