Obránce Jaromír Srubek je další opavskou posilou

13. 2. 2024
Redakce

Jaromír Srubek do Slezského FC přichází na přestup z prvoligového Slovácka, kde také absolvoval kompletní přípravu na jarní část sezony. Srubek ve Slezsku podepsal na tři a půl roku a s týmem odcestuje již na soustředění, které Slezský absolvuje na Slovensku.

Třiadvacetiletý obránce naposledy působil v prvoligovém Slovácku, za které na podzim odehrál čtyři ligová utkání. Ve své kariéře pak má na kontě celkem 12 utkání v nejvyšší soutěži, ve kterých si připsal také jednu branku. V sezónách 2021/2022 a 2022/2023 pak sbíral zkušenosti v druholigovém Vyškově, v jehož dresu si vyzkoušel také baráž o první ligu a celkem nastoupil do 45 zápasů ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE.

,,Je to pro mě ještě čerstvé, ale pocity jsou jednoznačně pozitivní. Těším se, až se zabydlím v kabině a poznám kluky, v tom mi pomůže soustředění. Fyzicky se cítím dobře, celou přípravu jsem absolvoval na Slovácku a jsem připravený. Těším se na to, až poprvé vyběhnu na hřiště, uvidím fanoušky a velký stadion. Je to pro mě nová kapitola, ve které chci napsat hezký a úspěšný příběh," uvedl po svém příchodu Jaromír Srubek.

,,Srub je skvěle fyzicky připravený hráč, odolný v osobních soubojích a dominantní u standardních situací. Jsem moc rád, že se nám povedlo přivést hráče s vítěznou mentalitou, který navíc moc stál o přestup do našeho klubu," uvedl na adresu stopera místopředseda představenstva Martin Latka.

Vítej Jardo!


sdílet